miercuri, 12 septembrie 2012

Fashion Victim Outlet

Dragelor, snoabelor vi se pregateste ceva! S-a deschis primul Fashion Victim Outlet! Il puteti accesa si online aici Fashion Victim Outlet

 
Dupa succesul cu primele doua magazine, Fashion Victim deschide un Outlet care ofera reduceri incredibile la colectiile actuale. Acum ai acces la cele mai hot trenduri, dar la preturi reduse  cu pana la 70%. Ultimele colectii pentru femei, barbati si copii se afla deja in magazinul nostru.
Nu numai ca beneficiate de reduceri la colectiile preferate, dar puteti verifica daca marimea de care aveti nevoie este in stoc prin intermediul ecranelor touchscreen. Astfel puteti accesa magazinul online unde se afla toate produsele disponibile impreuna cu informatiile de care aveti nevoie: materialele din care sunt fabricate, magazinul Fashion Victim in care sunt localizate, colectia din care fac parte si alte detalii.
Fashion Victim Outlet este singurul magazin din tara in care acest serviciu este disponibil, si va usureaza cautarea.
Brandul FashionVictim satisface nevoia de stil, confort si eleganta pana si celor mai pretentiosi clienti, iar numele produselor pe care le comercializam vorbesc de la sine, branduri celebre despre care puteti citi in paginile revistelor de profil din Romania sau din strainatate.
Magazinul este situat tot in zona ultracentrala – Bulverdul Unirii nr.19- si  ofera produsele de la branduri precum DSQUARED, ELISABETTA FRANCHI, FENDI, YVES SAINT LAURENT, DOLCE & GABBANA, ARMANI JEANS, HUGO BOSS, CHRISTIAN DIOR, HARMONT & BLAINE, FENDI JUNIOR, ARMANI JUNIOR, RED VALENTINO, LANVIN,  JIMMY CHOO, GALLIANO, PACIOTTI si multe altele.
Va asteptam de Luni- Sambata intre orele 10- 20 si Duminica intre 10 -18.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu